Om os

På en sommerferietur til New York, USA i 2006, så vi meget babyudstyr som vi aldrig havde set herhjemme. Vi købte blandt andet en kopholder. Efter vi kom hjem fik vi mange kommentarer til vores kopholder på klapvognen, blandt andet om hvor vi havde købt den. På det tidspunkt var det ikke noget man kunne finde herhjemme. Det måtte vi gøre noget ved. Derfor har vi lavet denne hjemmeside. Det er billigere end at tage hele turen til USA. ;0)

Skrevet om Kopholder.dk:

"Jeg havde aldrig overlevet min barsel uden....så spilder jeg nemlig ikke kaffen ud over det hele, når jeg bumler af sted med barnevognen og min fantastiske kopholder.....Så hvis du ikke selv står og skal bruge sådan én i fremtiden, så overvej den som barselsgave til en veninde – jeg kan love, den nok skal vække lykke."

"Kopholderen fandt jeg på kopholder.dk – nemmere kan det næsten ikke være. Den er ikke billig. Til gengæld synes jeg, at jeg får mere for pengene end ved visse af de andre modeller."

“Kopholder til barnevognen. Vi er et par stykker på redaktionen som er kommet igennem vores barsel uden. Hvordan ved vi ikke…”